SSL certificaten

De hoogste website­performance en snelste content­presentatie

CDN staat voor Content Delivery Network en het is een vorm van hosting waarbij meerdere server-nodes op Points Of Presence (POP’s) in diverse datacenters met elkaar in verbinding staan. De webcontent van de dichtstbijzijnde node wordt geladen, gedupliceerd en op alle andere servers geplaatst. Het voordeel hiervan is dat de continue load niet van de origine infrastructuur hoeft te komen.

Content Delivery Network (CDN) hosting

CDN: snelheid, ontlasting, beveiliging en beschikbaarheid

Het doel van CDN is om uw webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Door middel van caching is het mogelijk om deze content zo direct mogelijk af te leveren. Ons Next Generation CDN is opgebouwd uit SuperPOP’s. Hierdoor profiteert elke webapplicatie eenvoudig van alle gebruikelijke CDN-voordelen: snelheid, ontlasting, beveiliging en beschikbaarheid.

Loadvermindering

Deze SuperPOP’s laden en cachen content dynamisch. Vervolgens worden deze op een van de vele edge-nodes opgeslagen. Het resultaat is een razendsnelle levering wanneer een gebruiker daarom vraagt. In feite bestaat het platform uit een robuust, wereldwijd netwerk, met op meerdere locaties geplaatste SSD storage-nodes, die uw site en content serveren, zodat de load op uw originele infrastructuur drastisch daalt.

Productsheet

PDFCDN (Content Delivery Network) [PDF - 155 KB]

Interesse in Content Delivery Network (CDN)?

Neem contact op met onze Customer Service, zij kunnen Content Delivery Network (CDN) instellen op ieder gewenst account.