Reseller domeinnaamregistraties

Het kunnen bieden van domeinnaamregistraties maakt je dienstverlening aan jouw klanten compleet. Maar het is, zeker als kleinere ondernemer niet gemakkelijk om dit op lucratieve basis te doen. Door jouw domeinnaamregistraties in te kopen bij Oxxa.com profiteer je niet alleen van scherpe tarieven, je kan je klanten ook nog eens bedienen met een assortiment van meer dan 250 domeinnaam extensies die je via een innovatieve koppeling met ons registratiesysteem, zelf en realtime kunt registreren.

Oxxa.com kan je dus de producten, prijzen en tools bieden om zelf als professionele aanbieder van domeinnaamregistraties aan de slag te kunnen. Doordat we in grote volumes registraties afnemen bij de verstrekkende organisaties kunnen we ook onze resellers tarieven bieden die het mogelijk maken om domeinnamen met courante marges te verkopen. En omdat we zelf ook domeinnamen registreren voor eindgebruikers, beschikken we over een gebruiksvriendelijke beheeromgeving die we ter beschikking stellen aan alle hostingresellers. Via dit SATserver controlepaneel configureer je makkelijk je eigen account bij Oxxa.com én beheer je zelf de accounts van jouw klanten. Alle software en tools zijn white label en in de WHOIS-gegevens van de registraties wordt op geen enkele manier naar Oxxa.com verwezen. Voor je klanten ben jíj dus de provider, zonder beperkingen en concessies.

Alle voordelen op een rij

Reseller zijn van Oxxa.com maakt het ondernemen op internet eenvoudig en lucratief. Als je wil kan je vandaag nog aan de slag als professional op het gebied van domeinnaamregistraties, vooral vanwege de volgende voordelen: