SSL certificaten

De voordelen van Reseller SSL certificaten

Professionele aanvulling op je dienstverlening

SSL certificaten geeft een krachtig en betrouwbaar signaal af aan de eindgebruikers van de websites waarop ze geïnstalleerd zijn. Een leverancier die SSL certificaten levert, toont zich een bewuste en professionele IT partner.

Automatisch verkopen

Jij vermarkt 'jouw' SSL certificaten, OXXA.com doet de rest. Via onze API in combinatie met HostFact of WHMCS zelfs automatisch te verkopen via jouw website. OXXA.com kan veel SSL certificaten, afhankelijk van het type, zeer snel leveren. Professionele dienstverlening kan zo eenvoudig zijn.

Volledig white label

Jouw klanten weten niet beter dan dat jij de leverancier bent van de SSL certificaten. Zij kunnen op geen enkele manier zien of merken dat je jouw producten en diensten afneemt van OXXA.com. Daarnaast zal OXXA.com op geen enkele manier direct contact opnemen met jouw klanten.

Volledig white label

Ondersteuning en advies

OXXA.com biedt jou als reseller gratis professionele ondersteuning en advies. Je kunt altijd rekenen op de kundige medewerkers van onze supportafdeling. OXXA.com begeleidt je graag bij het selecteren, installeren en beheren van alle SSL certificaten.

SSL certificaten zijn een must voor elke professionele website

Voor veel professionele websites is de installatie van een SSL certificaat een absolute must. Niet alleen om er zeker van te zijn dat de website zelf en de gegevens van klanten of gebruikers veilig zijn. De Nederlandse internetgebruiker is zich steeds bewuster van de veiligheidsrisico's op internet en kiest bewust voor webshops die aantoonbaar verantwoordelijk en betrouwbaar zijn.

SSL certificaten zijn er dus niet alleen voor de veiligheid; ze zijn een absolute must om succesvol te ondernemen of communiceren op het internet.

Jij verkoopt SSL certificaten, wij verzorgen de rest

Door de SSL-certificaten als reseller van OXXA.com te verkopen, is het bieden van deze cruciale en steeds vitalere producten ook nog eens een fluitje van een cent. Je bepaalt zelf op welke manier en op welke voorwaarden je de SSL certificaten aanbiedt aan jouw klanten, en OXXA.com verzorgt de rest!

Wanneer je naast het SSL certificaat ook de hostingdiensten bij OXXA.com afneemt, verzorgt OXXA.com de configuratie en installatie van het gewenste SSL certificaat. Daarnaast kun je uiteraard rekenen op professionele ondersteuning en advies van OXXA.com bij het verkopen van de SSL certificaten.

Voor welke uitdagingen de techniek of je klanten jou ook stellen, je kunt altijd terugvallen op de kennis en kunde van de medewerkers van OXXA.com.

Download de leaflet met OXXA.com - SSL-certificaten