SSL certificaten

SSL certificaten zijn een must voor elke professionele website. In de eerste plaats zorgt een SSL certificaat voor een gevoel van veiligheid bij de websitebezoeker. Daarnaast is het een must om veilig te kunnen communiceren op het internet.

Het opnemen van SSL certificaten in jouw productportfolio staat gelijk aan het bieden van een cruciaal product voor een succesvolle business van jouw klanten.


Wist je dat je, als reseller zijnde, SSL-certificaten volledig automatisch kunt verkopen via onze API, HostFact of mijn.oxxa.com? Gewoon via jouw eigen website. Je kunt er ook voor kiezen om een koppeling te maken met je eigen systemen via onze zeer uitgebreide API. Wij doen er alles aan om het je, als reseller, zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ons motto is: Jij verkoopt SSL-certificaten, wij verzorgen de rest!

OXXA.com levert SSL-certificaten volledig white label. Dit betekent dat jouw klanten op geen enkele manier kunnen zien dat jij jouw diensten en producten afneemt bij OXXA.com. We zijn dus niet zichtbaar voor jouw klanten, maar we zijn des te zichtbaar voor jou! Wij bieden je namelijk uitgebreide support via wiki, e-mail, telefoon en chat zodat je het juiste SSL-certificaat selecteert. Daarnaast ondersteunen we bij de aanvraag en de installatie van SSL-certificaten.

We vertellen je graag alles over de voordelen van SSL-certificaten, waarom SSL-certificaten een must zijn en wat je moet doen om SSL-certificaten aan te vragen.

De voordelen van Reseller SSL certificaten

Professionele aanvulling op je dienstverlening

SSL certificaten geeft een krachtig en betrouwbaar signaal af aan de eindgebruikers van de websites waarop ze geïnstalleerd zijn. Een leverancier die SSL certificaten levert, toont zich een bewuste en professionele IT partner.

Automatisch verkopen

Jij vermarkt 'jouw' SSL certificaten, OXXA.com doet de rest. Via onze API, HostFact of mijn.oxxa.com kun je SSL-certificaten zelfs volledig automatisch verkopen via jouw website. OXXA.com kan veel SSL certificaten, afhankelijk van het type, zeer snel leveren. Professionele dienstverlening kan zo eenvoudig zijn.

Volledig white label

Jouw klanten weten niet beter dan dat jij de leverancier bent van de SSL certificaten. Zij kunnen op geen enkele manier zien of merken dat je jouw producten en diensten afneemt van OXXA.com. Daarnaast zal OXXA.com op geen enkele manier direct contact opnemen met jouw klanten.

Volledig white label

Ondersteuning en advies

OXXA.com biedt jou als reseller gratis professionele ondersteuning en advies. Je kunt altijd rekenen op de kundige medewerkers van onze supportafdeling. OXXA.com begeleidt je graag bij het selecteren, installeren en beheren van alle SSL certificaten.

Aanbod SSL-certificaten

OXXA.com biedt de volgende SSL-certificaten aan.

SSL certificaten zijn een must voor elke professionele website

Voor veel professionele websites is de installatie van een SSL certificaat een absolute must. Niet alleen om er zeker van te zijn dat de website zelf en de gegevens van klanten of gebruikers veilig zijn. De Nederlandse internetgebruiker is zich steeds bewuster van de veiligheidsrisico's op internet en kiest bewust voor webshops die aantoonbaar verantwoordelijk en betrouwbaar zijn.

SSL certificaten zijn er dus niet alleen voor de veiligheid; ze zijn een absolute must om succesvol te ondernemen of communiceren op het internet. Download de leaflet met OXXA.com - SSL-certificaten

Jij verkoopt SSL certificaten, wij verzorgen de rest

Door de SSL-certificaten als reseller van OXXA.com te verkopen, is het bieden van deze cruciale en steeds vitalere producten ook nog eens een fluitje van een cent. Je bepaalt zelf op welke manier en op welke voorwaarden je de SSL certificaten aanbiedt aan jouw klanten, en OXXA.com verzorgt de rest!

Wanneer je naast het SSL certificaat ook de hostingdiensten bij OXXA.com afneemt, verzorgt OXXA.com de configuratie en installatie van het gewenste SSL certificaat. Daarnaast kun je uiteraard rekenen op professionele ondersteuning en advies van OXXA.com bij het verkopen van de SSL certificaten.

Voor welke uitdagingen de techniek of je klanten jou ook stellen, je kunt altijd terugvallen op de kennis en kunde van de medewerkers van OXXA.com.

Hoe werkt het aanvragen van SSL-certificaten?

Als reseller is het aanvragen van een SSL-certificaat voor jouw klanten heel eenvoudig. Een SSL-certificaat wordt in de basis aangevraagd bij een certificaatautoriteit, zoals Sectigo. Bij OXXA.com regelen wij dit eenvoudig en snel voor je. Ook installeren we het certificaat meteen. Zo is de website van jouw klant binnen de kortst mogelijke tijd beveiligd en gecertificeerd. Een certificaat is minimaal een jaar geldig. Elk jaar kan je het opnieuw verlengen, maar je hebt ook de mogelijkheid om het SSL-certificaat automatisch te laten verlengen (autorenew). Als reseller doorloop je de volgende stappen om voor jouw klant een SSL certificaat aan te vragen.

  1. Log in in jouw mijn.OXXA.com omgeving
  2. Kies aan de linkerkant van het portal voor 'SSL'. Je ziet dan het overzicht van de SSL-certificaten die je al reeds hebt aangevraagd.
  3. Kies voor 'Nieuw SSL'. Je krijgt dan een overzicht van de meest verkochte SSL-certificaten. Je kunt op basis van type validatie en type certificaat ook een ander SSL-certificaat kiezen.
  4. Klik op 'Bestellen'
  5. Vul vervolgens de gevraagde gegevens bij Organisatie, Admin of Tech en klik op Genereer CSR. CSR staat voor Certificate Signing Request en is een stukje code waarin informatie opgeslagen is van het aan te vragen certificaat. Voor ieder SSL maak je een nieuw CSR aan.
  6. Een van de gegevens die je nu in moet vullen is het domein. Dit vul je in bij Common name / (sub)domein
  7. Klik op 'Genereer'.

Wil je graag weten welk soort SSL-certicaat het beste past bij de website(s) van jouw klanten? Bekijk ons aanbod SSL-certificaten en bekijk welke certificaten voldoen aan jouw voorwaarden. Wil je direct een SSL-certificaat bestellen? Log dan in in jouw mijn.oxxa.com omgeving via onderstaande button.