Wij zijn OXXA

OXXA.com is een Internet Service Provider met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van reseller dienstverlening. Als onderdeel van The Registrar Company B.V. bieden wij onze resellers en partners domeinnamen, SSL-certificaten, webhosting, (virtuele) servers en managend services. Met honderdduizenden domeinnamen in beheer ondersteunen wij resellers bij het bedienen van hun klanten. Dit doen we met ons customer service team wat is gespecialiseerd in jouw vakgebied.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van domeinnamen, hosting of SSL-certificaten? Neem dan contact met ons op!

Onze klanten bestaan voornamelijk uit ISP's en professionele ICT organisaties die grote volumes domeinennamen registreren en beheren voor hun eigen organisatie of voor hun klanten. Daarnaast maakt ook een groot deel van onze klanten gebruik van onze andere diensten voor resellers zoals webhosting en online back-up voor resellers.

"OXXA.com is de betrouwbare partner voor domeinresellers."

We vinden het altijd leuk om klanten en toekomstige klanten te ontmoeten, ook als u niet meer dan nieuwsgierig bent. Bel of mail gerust eens om een afspraak te maken. Wij presenteren ons bedrijf graag aan u!

Waarom kiezen voor OXXA.com?

De scherpste tarieven

OXXA.com hanteert geen instap fee, minimum aantal domeinnamen of ingewikkelde staffel structuur. Direct vanaf de eerste domeinnaam profiteer je van de scherpste tarieven.

Achteraf betalen

Bij OXXA.com betaal je via automatische incasso óf via het pre-paid betaalsysteem waarbij je middels iDEAL of IBAN-overboeking direct en zonder administratiekosten je tegoed kan aanvullen. Je ontvangt naderhand een factuur van de gehele storting voor jouw administratie.

White label

De Whois-informatie bij OXXA.com is white label. Je hebt maximale controle over de Whois-weergave van domeinnamen en er staat geen enkele verwijzing naar OXXA.com vermeld. Daar waar het niet anders kan is OXXA.com vervangen door een neutrale naam die niet is te herleiden.

API

Met de OXXA.com API koppel je jouw eigen systeem aan dat van ons. Je kunt alles instellen wat via de klantomgeving op de website van OXXA.com ook kan, inclusief DNS, maar dan via je eigen systeem. De API communiceert via XML, dus elk systeem en elke taal kan gekoppeld worden.

Koppelingen

OXXA.com heeft directe koppelingen met HostFact Hosting en WHMCS. Hierdoor kun je domeinnamen realtime registreren of verhuizen en orders geheel automatisch afhandelen. Er zijn geen handmatige acties meer nodig. Dit bespaard veel tijd voor u!

Alle domeinnamen

Als één van de weinige Nederlandse registrars kun je bij OXXA.com alle domeinnaam extensies realtime registreren. Nieuwe gTLD’s nemen wij op in ons portfolio, dus kun jij als reseller ook alle domeinnamen aan jouw klanten aanbieden.

Verkoop (een deel van) je activiteiten

Veel ondernemers denken er wel eens aan: de verkoop van (een deel van) hun activiteiten. Er zijn echter maar weinig ondernemers die werkelijk deze stap nemen. Jouw bedrijf is je levenswerk en dat begrijpen wij als geen ander.

Met ruim 20 jaar ervaring en duizenden resellers en partners weten we waar we over praten. Naast onze reguliere reseller dienstverlening nemen wij doorlopend portfolio's en bedrijven over die variëren in grootte: van enkele klanten tot aan 1.000.000 euro omzet.

Waarom verkopen?

De meerwaarde die wij jouw klanten kunnen bieden bestaat uit een hele reeks aan automatiseringstools zoals onze API en modules voor administratiesystemen waaronder WHMCS, HostFact (voorheen WeFact) en onze zeer uitgebreide portal.

Naast deze meerwaarde bieden wij uiteraard de beste overnamesom.

Mogelijk zijn de diensten die je wilt verkopen niet je corebusiness. Met een overname is het mogelijk om te investeren, juist in je corebusiness.

Kennismaken met OXXA.com?

Ben je overtuigd dat wij jouw ideale (overname)partner zijn? Neem dan contact met ons op. Ook als je vragen hebt over onze dienstverlening en/of ons productaanbod helpen we je natuurlijk graag verder.