Over Oxxa.com

Oxxa.com is onderdeel van The Registrar Company B.V., waar iedere dag 15 werknemers fulltime druk bezig zijn op onze customerservice met het up-to-date houden van onze systemen en met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor resellers.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit ISP's en professionele ICT organisaties die grote volumes domeinennamen registreren en beheren voor hun eigen organisatie of voor hun klanten. Daarnaast maakt ook een groot deel van onze klanten gebruik van onze andere diensten voor resellers zoals webhosting en online back-up voor resellers.

We vinden het altijd leuk om klanten en toekomstige klanten te ontmoeten, ook als u niet meer dan nieuwsgierig bent. Bel of mail gerust eens om een afspraak te maken. Wij presenteren ons bedrijf graag aan u!

Accreditaties

Als een van de weinige ISP's in Nederland is Oxxa.com ICANN geaccrediteerd. De ICANN is een non-profit organisatie die een aantal internet-gerelateerde taken uitvoert, zoals het maken van top-level domains en het toewijzen van domeinnamen.

Om de ICANN accreditatie rond te krijgen dienen zowel de financiële en technische aspecten binnen de organisatie op orde te zijn.

Naast ICANN heeft Oxxa.com onder andere de volgende accreditaties: SIDN / NU-Names / Nic-IT / EurID / DNSbe.