API voor domeinnaamregistraties

Om jouw leven als reseller van domeinnaamregistraties nog gemakkelijker te maken, kan je je eigen systeem koppelen aan dat van Oxxa.com. Met de Oxxa.com API kun je alles instellen wat via de klantomgeving op de website van Oxxa.com ook kan, inclusief DNS, maar dan via je eigen systeem.

Download hier de documentatie van onze API.

Jouw registratiesysteem integeren?

De API communiceert via XML, dus elk systeem en elke taal kan gekoppeld worden aan de omgeving van Oxxa.com. Dit biedt jou als reseller de mogelijkheid om je registratiesysteem verregaand te integreren waardoor je realtime domeinnamen kunt registreren en bestaande registraties kunt beheren, zonder gebruik te hoeven maken van de klantomgeving op de website van Oxxa.com. Hoe professioneel wil je het hebben?!

Neem voor meer informatie of een demonstratie van de mogelijkheden van de API geheel vrijblijvend contact op met onze servicedesk via +31 (0)88 - 750 70 70.

Realtime domeinnaamregistraties voor resellers

Uniek aan resellen van domeinnamen via Oxxa.com is de mogelijkheid om domeinnamen met alle leverbare extensies realtime te registreren en te beheren via de klantomgeving op mijn.oxxa.com. Deze portal brengt alle mogelijkheden en tools die je nodig hebt om de aanvragen van je klanten te verwerken samen in één gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface.

De klantomgeving voor de registratie van domeinnamen draait volledig met behulp van de Oxxa.com API, die je desgewenst kunt gebruiken om het realtime registreren en beheren van je domeinnamen volledig te integreren in je eigen systeem.

Neem voor meer informatie of een demonstratie van de mogelijkheden van de beheeromgeving geheel vrijblijvend contact op met onze servicedesk via +31 (0)88 - 750 70 70.