SSL certificaten

Soorten reseller SSL certificaten

SSL certificaten zijn perfecte producten om de kwaliteit en de professionaliteit van jouw assortiment mee te benadrukken. SSL certificaten zijn onmisbaar voor klanten met een website waarop bezoekers of klanten waardevolle of persoonlijke informatie achter (moeten) laten.

Met een SSL certificaat wordt de informatie van en naar een website versleuteld verzonden en, afhankelijk van het type certificaat, garandeert het de authenticiteit van de website door gecontroleerde bedrijfsgegevens aan bezoekers van een website te tonen.

OXXA.com levert 3 verschillende SSL certificaten, te weten:

  • Domain Validation (DV) is het meest elementaire certificaat van de 3. Voor een aantrekkelijke prijs beveilig je middels dit certificaat de verbinding van en naar jouw website, maar een DV certificaat valideert niet jouw identiteit aan de bezoeker van je website. Je garandeert je bezoekers een betrouwbare gegevensoverdracht.
  • Extended Validation (EV) certificaat toont websitebezoekers dat ze tot het uiterste gaan om de betrouwbaarheid, veiligheid en professionaliteit van hun bedrijf en de gegevens van hun bezoekers te kunnen garanderen. Veiliger en professioneler dan met een Extended Validation Certificaat wordt een website niet.
  • Organisation Validation (OV) beveiligen jouw klanten niet alleen de verbinding en interactie met hun websites, het bevestigt tevens de authenticiteit van de eigenaar van de website. De gegevens worden niet alleen versleuteld en beveiligd verzonden, bezoekers weten ook aan wie de gegevens worden verzonden. De bedrijfsgegevens worden gecontroleerd door een Certificaat Autoriteit en worden opgenomen in het SSL certificaat.

Wil je meer weten over SSL certificaten? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze servicedesk via +31 (0)88 - 750 70 70 voor meer informatie of advies bij de selectie en configuratie van het juiste beveiligingsniveau van jouw website.