SSL certificaten

Reseller Extended Validation Certificaten

Oxxa.com levert 3 verschillende SSL certificaten, waarvan dit Extended Validation Certificaat de meest professionele en doortastend is. Dit certificaat garandeert een beveiligde verbinding met een encryptie tot 256-bit, toont bezoekers van een website direct de aangetoonde authenticiteit van de eigenaar van de website in tekst én door de weergave van de groene adresbalk, en beschermt een website tegen phishing.

Met een EV certificaat tonen je klanten bezoekers van hun websites dat ze tot het uiterste gaan om de betrouwbaarheid, veiligheid en professionaliteit van hun bedrijf en de gegevens van hun bezoekers te kunnen garanderen. Veiliger en professioneler dan met een Extended Validation Certificaat wordt een website niet.

Product Levertijd Validatie Prijs Bestellen
GeoTrust True BusinessID with EV Info 1-5 dagen EV € 115,00 Login
GeoTrust True BusinessID Wildcard Info 1-3 dagen EV € 399,00 Login
GeoTrust True BusinessID w/ EV Multi-Domain Info 1-5 dagen EV € 249,99 Login
Thawte SSL Web Server with EV Info 1-5 dagen EV € 199,95 Login
Symantec Secure Site Pro with EV Info 1-5 dagen EV € 1249,00 Login
Symantec Secure Site with EV Info 1-5 dagen EV € 899,95 Login
Sectigo EV SSL Info 1-5 dagen EV € 89,95 Login
Sectigo EV Multi-Domain Info 1-5 dagen EV € 150,00 Login
Sectigo PositiveSSL with EV Info 1-5 dagen EV € 70,07 Login

Bij uitstek geschikt voor o.a. financiële instellingen en webshops

Een Extended Validation Certificaat is onmisbaar voor elke website waar de belangen groot zijn en de interactie met bezoekers en klanten intensief. Grote webshops, financiële instellingen en organisaties die met gevoelige en persoonlijke gegevens werken, kunnen en mogen niet zonder. Niet alleen omdat de gevolgen van het zoekraken of misbruik van de gegevens grote gevolgen hebben voor de eindgebruikers van de website. Een professionele webshop kan tegenwoordig alleen maar succesvol zijn, wanneer de steeds bewustere consument ziet dat de veiligheid en betrouwbaarheid op orde zijn.